АНАЛІЗ ВИНИКНЕННЯ ЗАТОРІВ НА НЕРЕГУЛЬОВАНОМУ ПЕРЕХРЕСТІ У МІСТІ КРИВИЙ РІГ - Сістук, В. О.; Богачевський, А. О.; Анікіна, К. О.; Систук, В. А.; Богачевский, А. А.; Аникина, К. А. (Харьковский национальный автомобильно-дорожный университет, 2016)
Наведено дослідження виникнення заторів на нерегульованому перехресті у місті Кривий Ріг. За допомогою програмного комплексу PTV Vissim побудовано імітаційну модель перехрестя та проведено аналіз транспортних потоків. На основі отриманих показників розроблено рекомендації з організації дорожнього руху.
АНАЛИЗ ВОЗНИКНОВЕНИЯ ЗАТОРОВ НА НЕРЕГУЛИРУЕМОМ ПЕРЕКРЕСТКЕ В ГОРОДЕ КРИВОЙ РОГ
TRAFFIC CONGESTION ANALISYS FOR UNCONTROLED CROSSROAD IN KRYVYI RIH
Keywords: автомобільний транспорт; нерегульоване перехрестя; затор; імітаційне моделювання; аналіз транспортних потоків; автомобильный транспорт; нерегулируемый перекресток; имитационное моделирование; анализ транспортных потоков; automobile transport; unregulated intersection; simulation modeling; analysis of traffic flows; 656.1