Автоматизована технологічна підготовка ремонту з відновлення запасних деталей для приводів металорізального устаткування - Кушнір, Петро Сергійович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2023)
Розглянуті питання функціонування модуля техніко-економічного аналізу технологічних процесів у спеціалізованої САПР ТП. Розглянуті умови роботи керування приводів металорізального устаткування та конструктивно-технологічні особливості, обумовлені її призначенням. Установлені причини виникнення дефектів, виявлені основні дефекти, що регламентують ресурс сектору керування приводів металорізального устаткування. Розроблений удосконалений технологічний процес відновлення сектору керування приводів металорізального устаткування в умовах ремонтного виробництва. Розроблена конструкція пристосування, використовуваного для закріплення кермового сектору при механічній обробці.
Keywords: відновлення; зношування; дефекти; керування; металорізальне устаткування; пристосування; різальний інструмент; САПР ТП; сектор керування; устаткування