Інженерія складних програмних систем. Клієнтська частина транспортного порталу (ikt.khadi.kharkov.ua) - Беспалий, Володимир Павлович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2021)
Науковий результат полягає у доведенні доцільності розробки програмної платформи програмного забезпечення автомобільних комп’ютерних систем - АКС за технологією WEB та переходу до ІТ Іndustry 4.0. Практичний результат передбачає у самостійному отриманні знань та вмінь магістра фаху 122 (комп’ютерні науки) з технічної підготовки архітектури, функціонування, комунікаційного устаткування та рекомендацій (інструктивного супроводження) з системного адміністрування автомобільної телематики в задачах розподілу комп’ютерного ресурсу.
Keywords: CLOUD COMPUTING; працездатність; автомобільні комп’ютерні системи