Порівняльна оцінка тягово-швидкісних характеристик електромобілів - Бугар, Радуан (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2021)
Виконано опис математичної моделі вентильних електродвигунів. На підставі цих даних виконано розрахунок та порівняння характеристик автомобілів з електродвигунами і автомобілів з ДВЗ. Розкриваються особливості техніки безпеки при роботі з електрифікованими елементами автомобіля, та спеціальні інструменти для їх обслуговування, також у другій частині розділу наведені деякі порівняльні дані по витратам на експлуатацію електромобілів
Keywords: ЕЛЕКТРОМОБІЛЬ; ТЯГОВО-ШВИДКІСНІ ХАРАКТЕРИСТИКИ; АНАЛІЗ; ПОРІВНЯННЯ; ОГЛЯД РИНКУ