Дослідження індукційного нагріву для ремонтних технологій в автотранспорті - Трікі, Мохамед Карім (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2023)
Мета роботи: аналіз електродинамічних та теплових процесів систем індукційного нагріву для ремонтних технологій в автотранспорті. Об’єкт дослідження: індукційний нагрів металу вихровими струмами від зовнішнього змінного електромагнітного поля. Предмет дослідження: електромагнітні та теплові процеси у системі з тонкостінними листовими металами. Проведено аналіз електромагнітних і теплових процесів в системах з різним розташуванням металевої заготівки по відношенню до джерела поля − багатовиткового соленоїда для ремонтних технологій в автотранспорті.
Keywords: електромагнітні процеси; теплові процеси; індукційний нагрів; ремонтні технології; тонкостінний метал; джерело енергії