Облік та аудит основних засобів підприємства - Єсіна, Юлія Валеріївна (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2023)
Згідно мети – теоретичного та практичного обґрунтування рекомендацій з удосконалення методики й організації обліку основних засобів, розкрито економічну сутність основних засобів, розглянуто теоретикометодичні аспекти обліку та аудиту, досліджено нормативно-законодавчу базу обліку основних засобів. Проведено економічний аналіз об’єкту дослідження ПрАТ «Броварське ШБУ № 50». Досліджено та запропоновано шляхи вдосконалення обліку основних засобів.
Keywords: облік; аудит; аналіз; основні засоби; оцінка; амортизація; знос