РОЗРОБКА ОСНОВИ МЕТОДУ АВТОМАТИЧНОГО МОДЕЛЮВАННЯ ДИНАМІКИ ТРАНСПОРТНИХ ЗАСОБІВ - Дячук, М. В.; Dyachuk, M. (Харьковский национальный автомобильно-дорожный университет, 2011)
Розглядаються фундаментальні основи методу автоматичного складання систем диференційних рівнянь для динамічних моделей транспортних засобів.
РАЗРАБОТКА ОСНОВЫ МЕТОДА АВТОМАТИЧЕСКОГО МОДЕЛИРОВАНИЯ ДИНАМИКИ ТРАНСПОРТНЫХ СРЕДСТВ
METHOD'S BASIS'S DEVELOPMENT OF VEHICLE'S DYNAMICS AUTOMATIC MODELING
Keywords: динаміка автомобіля; імітаційне моделювання; автоматичне складання ДР; динамика автомобиля; имитационное моделирование; автоматическое составление ДУ; vehicle's dynamics; simulation; ODE's system automatic generating; 629.11.012.814