Проектування котка з вібратором для ущільнення земляного полотна - Балабась, Олександр Романович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2025)
Проведено огляд конструкцій малогабаритних котків. Визначені ос-новні достоїнства, недоліки та напрямки розвитку малогабаритних котків. Розрахована конструкція машини. В роботі проведено розрахунки, що підтверджують надійність і працездатність конструкції. В розділ охорони праці приведено заходи по створенню нормальних та нешкідливих санітарно-гігієнічних норм праці та заходи по забезпеченню безпечних умов праці.
Keywords: коток; вібратор; конструкція; міцність; продуктивність; робочий орган