Базова система показників для техніко-економічної оцінки ефективності машин для земляних робіт з інноваційними робочими органами - Хмара, Л. А.; Khmara, L. (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2020)
У статті представлена базова система показників, яка дозволяє провести оцінку зниження опору копанню різноманітними робочими органами інноваційного типу, установити ефективність інноваційних робочих органів, машин з багатоцільовими робочими ор-ганами, машин з телескопічним робочим обладнанням, отримані регресійні моделі зі встановлення підвищення продуктивності машин за умови оснащення їх різноманітними інтенсифікаторами.
Базовая система показателей для технико-экономической оценки эффективности машин для земляных робот с инновационными рабочими органами
Basic indicators system for technical and economic assessment of efficiency of earthmooving machines with innovative equipment
Keywords: машини для земляних робіт з інноваційними робочими органами; оцінка ефективності машин для земляних робіт; машины для земляных работ с инновационными рабочими органами; оценка эффективности машин для земляных работ; excavator; earthmooving machines with innovative equipment; evaluation of the efficiency of earthmoving machines; 62-932; 10.30977/BUL.2219-5548.2020.88.2.5