Підвищення ефективності системи доставки експортної продукції на розподільчий центр у Львівській області - Білалов,Тургут Шахід (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2025)
Розглянуто особливості сучасного стану експортного ринку овочевої продукції в Україні. Проаналізовано теоретичні аспекти організації міжнародних перевезень та особливості доставки овочевої продукції. В кваліфікаційній роботі представлено методику формування раціональної схеми доставки овочевої продукції. Проведено формування раціональної схеми доставки овочевої продукції в експортному напрямку.
Keywords: вантажність; витрати палива; доставка; маршрут; маршрутизація продукція; схема доставки; система транспортна робота