Розробка та удосконалення проєкту удосконалення організаційної структури підприємства - Помазан, Антон Геннадійович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2023)
Об'єктом даної дипломної є організаційна структура управління підприємством. Предметом – методи вдосконалення організаційної структури управління підприємством. Метою випускної кваліфікаційної роботи є обґрунтування та розробка практичних рекомендацій щодо проекту вдосконалення організаційної структури управління та його реалізації. Для досягнення поставленої мети було розроблено наступний ряд завдань: 1. Вивчити основні теоретичні аспекти розробки проєкту щодо вдосконалення організаційної структури лізингової компанії. 2. Провести аналіз зовнішнього та внутрішнього середовища ТОВ «Лізингова компанія «AVIS». 3. Проаналізувати поточну організаційну структуру ТОВ «Лізингова компанія «AVIS» із виявленням її основних недоліків. 4. Розробити проєкт щодо вдосконалення організаційної структури ТОВ «Лізингова компанія «AVIS». 5. Оцінити основні результати реалізації проєкту. Теоретичною основою дослідження є роботи вітчизняних та зарубіжних учених на тему роботи, законодавство; публікації у періодичній пресі та науково-практичних конференціях, а також матеріали власних досліджень та внутрішня документація компанії ТОВ «Лізингова компанія «AVIS»».
Keywords: підприємство; організація; лізінг; ресурси; персонал; адміністрація; структура управління