Альтернативне дизельне паливо - Туренко, Анатолiй Миколайович; Внукова, Наталiя Володимирiвна; Позднякова, Олена Iгорiвна (My University, 2011)
Альтернативне дизельне паливо, що містить дизельне паливо і продукти піролізу гумотехнічних виробів, яке відрізняється тим, що продукти піролізу попередньо оброблені воднем у присутності каталізаторів при постійному перемішуванні та підвищеному тиску від 0,1 до 0,5 МПа.
Keywords: двигуни автомобiльнi, дизельнi; паливо