Магнітно-импульсні процеси в комбінованому інструменті для зовнішнього рихтування кузовних панелей автомобілей - Волонцевич, Д. О.; Барбашова, М. В.; Хусанов, Х.; Voloncevich, D.; Barbashova, M.; Husanov, H. (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2014)
Представлено застосування кругового високочастотного магнітного поля для трансформації природного відштовхування в притяжінні листового провідника. Отримано аналітичні вирази для напруженостей порушуваних полів, які дозволяють провести аналіз процесів в комбінованих індукторних системах - інструментах зовнішньої магнітно-імпульсної рихтування кузовних панелей автомобілів.
Магнитно-импульсные процессы в комбинированном инструменте для внешней рихтовки кузовных панелей автомобилей
Magnetic pulsed process in combined tool for foreign straightening body of automobile
Keywords: кругове високочастотне магнітне поле; комбінована індукторна система; круговое высокочастотное магнитное поле; комбинированная индукторная система; circular high-frequency magnetic field; the combined inductor systems; 621.318