Удосконалення оцінки якості продукції на машинобудівному підприємстві - Яровой, Єгор Сергійович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2021)
У даній роботі проаналізовані заходи організації контролю якості на підприємстві. Проаналізовано технологічні способи підвищення якості продукції промислового підприємства. Розроблена автоматизована система вимірювання та контролю кольору продукції на підприемстві у програмному середовищі LabView, з підключенням веб-камери з подальшим розпізнаванням кольорів різних об'єктів, дозволить машинобудівному підприємству покращіти якість продукції.
Keywords: точність; випробування; якість; стандарти; labview; контроль продукції; статистичний контроль якості; інженерна педагогіка; лекція