Геодезичне забезпечення проекту землеустрою щодо зміни меж населеного пункту - Александрова, Дана Віталіївна (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2022)
Здійснено аналіз об’єкту роботи, застосовуючи набуті знання нормативно-правової бази, визначені основні складові геодезичних робіт і отримані результати, розглянута процедура встановлення (зміни) меж населених пунктів.
Keywords: проект землеустрою; населений пункт; встановлення та зміна меж; землеустрій; геодезичні роботи