Проєкт як метод навчання у вищій школі - Воронова, Є. М.; Voronova, Ye. (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2021)
У наш час принцип гуманізації освіти, особливо технічної, стає одним із провідних, адже практика викладання іноземних мов потребує певних технологій, що забезпечували б його реалізацію. Проєктну методику навчання можна вважати однією з таких сучасних технологій, не-зважаючи на те, що вона має витоки з минулого сторіччя. У статті описано історію та причини появи методу проєктів у викладанні іноземних мов у технічних університетах.
Project as a method of teaching in higher education
Keywords: гуманізація; сучасні технології; реалізація; проєкт; мислення; іноземна мова; method of projects; solution; specific result; cognitive activity; flexible guidance; 372.881.111.1; 10.30977/BUL.2219-5548.2021.94.0.215