Управління транспортно-експедиторською діяльністю на основі інтелектуальних інформаційних технологій - Плужніков, Денис Олександрович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2023)
Новизна дослідження полягає в такому: - впровадження цифрової моделі з управління транспортно-експедиторською діяльністю; - розробка заходів щодо організації транспортних ресурсів на основі інтелектуальних інформаційних технологій. Теоретична і практична значущість кваліфікаційної роботи полягає у досліджені методів організації транспортно-експедиторської діяльності та у впровадженні результатів на підприємстві, що підкреслюють розрахунки стосовно отриманої доволі високої ефективності нових методів управління транспортноекспедиторською діяльністю.
Keywords: логістичні операції; інтелектуальні інформаційні технології; транспортно-експедиторське обслуговування; цифрова модель; ефективність