Оцінка експлуатаційних властивостей гібридних автомобілів - Вербицький, Владислав Олександрович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2021)
У першому розділі дипломної роботи стисло розглядається історія розвитку гібридних автомобілів, положення на світовому ринку та вплив на навколишнє середовище. Були показані загальні положення гібридних автомобілів та їх різновиди В другому розділі був побудований графіки порівняння потужності та крутного моменту гібридного автомобіля в різних режимах гібридної силової установки. Також виконано порівняння експлуатаційних властивостей гібридного автомобіля з автомобілями, що мають традиційні ДВЗ. В третьому розділі були розглянуті правила безпеки при обслуговуванні гібридних автомобілів, інструмент для робот с високовольтною батареєю та обслуговування самої батареї
Keywords: ГІБРИДНІ АВТОМОБІЛІ; ТЯГОВА БАТАРЕЯ; ЕКСПЛУАТАЦІЙНІ ВЛАСТИВОСТІ; РИНОК ГІБРИДНИХ АВТОМОБІЛІВ