ПРОБЛЕМИ ВИКЛАДАННЯ НАНОМЕТРОЛОГІЇ В УНІВЕРСИТЕТАХ - Полярус, О. В.; Полярус, А. В.; Poliarus, А. (Харьковский национальный автомобильно-дорожный университет, 2017)
На підставі аналізу стану розвитку метрологічного забезпечення нанотехнологій визначені основні проблеми підготовки технічних фахівців у вищій школі. Обґрунтовані пропозиції щодо викладання нанометрології в технічних та інших університетах.
ПРОБЛЕМЫ ПРЕПОДАВАНИЯ НАНОМЕТРОЛОГИИ В УНИВЕРСИТЕТАХ
THE PROBLEMS OF NANOMETROLOGY TEACHING IN UNIVERSITIES
Keywords: нанотехнології; нанометрологія; нановимірювання; нановиробництво; метрологічне забезпечення; квантовий еталон; нанотехнологии; нанометрология; наноизмерения; нанопроизводство; метрологическое обеспечение; квантовый эталон; nanotechnology; nanometrology; nanomeasuring; nanofabrication; metrological support; quantum standard; 378.147.31; 621.3.083.98