Використання асфальтобетонів підвищеної зсувостійкості при виконанні робіт з ремонту автомобільної дороги Т-21-16 «/М-03/- Коломак - Шелестове - Колонтаїв», км 20+000 – км 40+000 - Роговий, Андрій Васильович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2024)
У роботі були розроблені питання аналізу природно-кліматичних умов, проаналізовано експлуатаційний стан ділянки автомобільної дороги, обґрунтовано види ремонтних робіт, досліджено фізико-механічні властивості та зсувостійкість щебенево-мастикових асфальтобетонів різних видів приготовлених на основі бітумів різної в’язкості та запропоновано для проведення капітального ремонту ЩМА з підвищеною зсувостійкістю, виконано розрахунок об'ємів робіт, розроблено технології та організації виконання робіт з поточного дрібного, поточного та капітального ремонтів автомобільної дороги.
Keywords: асфальтобетон; транспортно-експлуатаційний стан; щебенево-мастиковий асфальтобетон; капітальний ремонт; поточний ремонт; ямковий ремонт