Визначення раціональної системи управління запасами запасних частин на підприємстві - Литвин, Марія Сергіївна (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2025)
На основі аналізу літературних джерел розроблені заході які спрямовані на підвищення ефективності функціонування системи управління запасами виробничої лінії. Визначено оптимальна система управління запасами. Впровадження запропонованої методики дозволить отримати економічний ефект.
Keywords: витрати; запаси; запасні частини; оптимальний розмір замовлення; система управління запасами