Автомобiльне дверне вiкно з москiтною сiткою - Смирнов, Олег Петрович; Борисенко, Анна Олегiвна (My University, 2015)
Автомобільне дверне вікно з москітною сіткою, яке відрізняється тим, що в ньому додатково встановлюється москітна сітка, що повторює контур скла, з окремим підйомним механізмом.
Keywords: автомобiлi; деталi машин