Інформаційна технологія вибору програмного забезпечення ідентифікації людини на основі штучного інтелекту - Халдун, Ксенія Касем (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2021)
В роботі проведено огляд і аналіз складових штучного інтелекту та оболонок експертних систем Проведено огляд і аналіз моделей розпізнавання та методів експертних оцінок та обрати програмне забезпечення для реалізації системи ідентифікації людини на основі штучного інтелекту . Розроблено інформаційну технологію вибору програмного забезпечення ідентифікації людини на основі штучного інтелекту. Розроблено комп’ютерну технологію ідентифікації людини на основі штучного інтелекту та приклад реалізації.
Keywords: ідентифікація; штучний інтелект; експертні системи; методи еспертних оцінок; система розпізнавання; програмне забезпечення