Проєкт агрегатної дільниці в міської СТО - Гаража, Богдан Олександрович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2024)
Об’єкт дослідження - рульове керування. Мета дослідження – підвищення безпеки та поліпшення діагностики та технічного обслуговування рульового керування. У дипломному проекті приведень технологічний розрахунок, запропонований технологічний процес діагностики, обслуговуванню та ремонту рульового керування. Проаналізовано й запропоновано технологічні інструкції по обслуговуванню та ремонту рульового керування та рульових механізмів. Освітлено питання безпеки життєдіяльності на підприємстві. Виконано техніко-економічна оцінка проектних рішень.
Keywords: діагностика; технологія; механізм; розрахунок; інструкція; керування; техніка безпеки; гідропідсилювач