Підвищення ефективності функціонування транспортно-складської системи КФ «Солодкий світ» - Зінченко, Каріна Олександрівна (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2023)
В дипломній роботі представлено методику формування раціональних параметрів транспортно-складської системи за рахунок зміни складського обладнання та вибору раціональної марки рухомого складу. Визначено роль складської та транспортної ланки у логістиці. Проведено аналіз методів підвищення їх ефективності.
Keywords: склад; складське господарство; транспорт; транспортне господарство; складування; доставка; вантаж; витрати; виробничий процес