ДІАГНОСТУВАННЯ БЕНЗИНОВИХ ПАЛИВНИХ СИСТЕМ ІЗ БЕЗПОСЕРЕДНІМ УПОРСКУВАННЯМ - Булгаков, М. П.; Булгаков, Н. П.; Bulhakov, N. (Харьковский национальный автомобильно-дорожный университет, 2015)
Викладено методику діагностування бензинових паливних систем з безпосереднім упорскуванням палива за падінням тиску в гідроакумуляторі. Показано різні несправності системи й запропоновано метод їх визначення за сигналом штатного датчика тиску. Методика дозволяє проводити експрес-діагностування вузлів.
ДИАГНОСТИРОВАНИЕ БЕНЗИНОВЫХ ТОПЛИВНЫХ СИСТЕМ С НЕПОСРЕДСТВЕННЫМ ВПРЫСКОМ
DIAGNOSTICS OF GASOLINE FUEL SYSTEMS WITH DIRECT INJECTION
Keywords: діагностування; форсунка; тиск; коливання; датчик; диагностирование; форсунка; давление; колебание; датчик; diagnostics; direct injection; signal; malfunction; oscillation; pressure sensor; waveform; condition; hydraulic accumulator; 629.08