ВИБІР ОПТИМАЛЬНИХ ПАРАМЕТРІВ МАШИН ДЛЯ ЗЕМЛЯНИХ РОБІТ НА ОСНОВІ СТАТИСТИЧНОГО АНАЛІЗУ - Єфименко, О. В.; Плугіна, Т. В.; Мусаєв, З. Р.; Ефименко, А. В.; Плугина, Т. В.; Мусаев, З. Р.; Yefymenko, А.; Pluhina, T.; Musaiev, Z. (Харьковский национальный автомобильно-дорожный университет, 2017)
Досліджено тенденції розвитку виробництва машин для земляних робіт в Україні, близькому зарубіжжі та на прикладах зарубіжних виробників. Обумовлено вибір їх оптимальних параметрів на основі статистичного аналізу в мережі Internet.
ВЫБОР ОПТИМАЛЬНЫХ ПАРАМЕТРОВ МАШИН ДЛЯ ЗЕМЛЯНЫХ РАБОТ НА ОСНОВЕ СТАТИСТИЧЕСКОГО АНАЛИЗА
CHOISE OF OPTIMAL PARAMETERS OF EARTH MOVING MACHINES BASED ON STATISTICAL ANALYSIS
Keywords: статистика; аналіз; производительность; оптимальные параметры; технико-экономические показатели; statistics; analysis; efficiency; optimal parameters; technical and economic indices; 629.3.01