Транспортний засіб категорії М1. Розробка карданної передачі, аналіз вибору шини типорозміру 16" - Борисенко, Олександр Сергійович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2021)
Об'єкт роботи – транспортний засіб категорії М1. Мета роботи – аналіз шини типорозміру 16”.
У процесі виконання роботи було здійснено аналіз конструкцій транспортних засобів категорії М1 з кількістю пасажирів не більше 8. Особлива увага приділялася конструкції карданної передачі та аналіз шин типорозріму 16”. Проаналізувавши переваги та недоліки існуючих конструкцій, було розроблено складальне креслення карданної передачі транспортного засобу категорії М1, яка відповідає всім вимогам, має високі технологічні і експлуатаційні показники. Також було проведено аналіз шин типорозміру 16” із визначенням їх основних переваг та недоліків.
Keywords: транспортний засіб; трансмісія; карданна передача; крестовина; шини зимні; шини літні