Методичні підходи до оцінки конкурентного потенціалу підприємства - Бабич, А. П. (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2012)
В статті наводиться визначення і обґрунтування такої економічної категорій конкуренції, як конкурентний потенціал і викладаються методичні підходи щодо оцінки стану конкурентного потенціалу підприємства.
Keywords: конкуренція; конкурентоспроможність; конкурентні позиції; конкурентний статус; конкурентний потенціал; competition; competitiveness; competition positions; competition status; competition potential; 631.15:658.27