Дослідження системи доставки сільськогосподарських хімікатів у міжміському сполученні - Селезньов, Станіслав Федорович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2023)
В дипломній роботі було розглянуто науково-прикладну задачу підвищення ефективності транспортно-технологічних схем доставки сільськогосподарських хімікатів в міжміському сполученні. По побудованій моделі розраховано контрольний приклад для двох варіантів схем доставки і отриманий екномічний ефект щодо скорочення витрат.
Keywords: сільськогосподарські хімікати; небезпечний вантаж