Розробка інформаційної системи пошуку СТО - Олійник, Дмитро Олександрович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2024)
Мета роботи – розробка інформаційної системи, яка забезпечить доступ до ефективного пошуку та вибору сервісних станцій обслуговування автомобілів (СТО). Об’єкт дослідження – інформаційна система для пошуку та вибору СТО. Предмет дослідження – інформаційні технології, зосереджені на створенні умов для швидкого та зручного пошуку СТО, перегляду їх послуг, залишення відгуків та запису на обслуговування. Проведено проектування системи з використанням аналітичного огляду існуючих інструментів для знаходження станцій технічного обслуговування. Також було проведено моделювання бізнес процесів та створення статичної моделі системи. На основі всіх досліджень було розроблено веб-додаток з використанням мов програмуваннь JavaScript, CSS, HTML та PHP в середовищі розробки VS Code. Розроблено архітектуру базу даних для даної інформаційної системи пошуку СТО.
Keywords: пошук станцій технічного обслуговування; швидкодія; веб-додаток