Вдосконалення системи менеджменту підприємства - Скотаренко, Данило Ігорович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2023)
В роботі розглянуто теоретичний аспект формування системи менеджменту сучасної організації; надано організаційно-економічну характеристику ТОВ «СХІД-ТЕЛ»; проаналізовано систему менеджменту ТОВ «СХІД-ТЕЛ»; запропоновано проект удосконалення системи менеджменту ТОВ «СХІД-ТЕЛ»; виконано розрахунки економічної ефективності запропонованих заходів.
Keywords: система менеджменту; якість; ефективність системи менеджменту; розвиток