Проектування системи пошуку з використанням хмарних технологій - Бутов, В'ячеслав Павлович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2023)
Метою роботи є розробка веб-додатку з використанням технологій і техніки великих даних. Додаток розроблено для ефективної обробки великих обсягів даних і надання користувачам значущої інформації та візуалізації. Програма також створена з урахуванням масштабованості та гнучкості, що дозволить їй адаптуватися до мінливих потреб і вимог. Крім того, додаток розроблено зі зручними інтерфейсами та інтерактивними функціями, що робить його доступним і простим у використанні для широкого кола користувачів. Загалом, метою цієї роботи є створення потужного та зручного інструменту для керування та аналізу великих даних.
Keywords: api; веб-сервіси; бездротова мережа; інтернет; дані; веб-додаток; база даних sql; хмарні обчислення; процес розробки