ОСОБЛИВОСТІ РОБОЧОГО ПРОЦЕСУ ТОРЦЕВИХ ТА ПЕРИФЕРІЙНИХ ВИСОКОШВИДКІСНИХ РОБОЧИХ ОРГАНІВ - Тетерятник, О. А.; Тетерятник, А. А.; Teteryatnik, A. (Харьковский национальный автомобильно-дорожный университет, 2012)
Розглянуто залежності для визначення силових параметрів периферійних робочих органів і торцевих робочих органів першого і другого типів. Проведено аналіз впливу технології проведення робіт високошвидкісними периферійними та торцевими робочими органами на визначення силових, геометричних та кінематичних параметрів процесу різання цими робочи-ми органами.
ОСОБЕННОСТИ РАБОЧЕГО ПРОЦЕССА ТОРЦЕВЫХ И ПЕРИФЕРИЙНЫХ ВЫСОКОСКОРОСТНЫХ РАБОЧИХ ОРГАНОВ
PERFORMANCE FEATURES OF END AND CIRCUMFERENTIAL HIGH-SPEED WORK TOOLS
Keywords: периферійний робочий орган; торцевий робочий орган першого і другого типів; технологія роботи; середня глибина різання; сила різання; периферийный рабочий орган; торцевой рабочий орган первого и второго типов; технология работы; средняя глубина резания; сила резания; circumferential work tool; Types I and II end work tools; work techniques; average cutting depth; cutting force; 622.647.4