Система PKES автомобіля та способи її захисту від зловмисного втручання - Левтеров, А. І.; Іванов, С. М. (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2022)
Розглянуто систему безключового доступу до автомобіля. Запропоновано нову методику захисту від зловмисників цієї системи введенням до смарт-ключа таіммобілайзера додаткових елементів та розглянуто роботу оновленої системи.
Keywords: смарт-ключ; транспондер; іммобілайзер; регістр памʼяті зі зсувом; зондуюча антена; ретранслятор; емулятор; криптопароль; 004.056.5:629.3