Технологія та організація реконструкції ділянки автомобільної дороги під’їзд до с. Оріхове у Дніпропетровській області з дослідженням заходів, щодо підвищення стійкості асфальтобетону до накопичення залишкових деформацій - Сватула, Дмитро Олександрович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2023)
В роботі розглянуто фактори, що вливають на зносостійкість дорожніх покриттів; дослідження стійкості асфальтобетону до накопичення залишкових деформацій; обґрунтування реконструкції земляного полотна та дорожнього одягу; технологія та організація робіт з реконструкції земляного полотна та дорожнього одягу; технологія підвищення стійкості асфальтобетону до накопичення залишкових деформацій, контроль якості робіт, охорона праці, захист навколишнього середовища.
Keywords: реконструкція; колійність; деформація; дорожній одяг; асфальтобетонне покриття; залишкові деформації; основа; рівність покриття