Оцінка умов руху на ділянці автомобільної дороги Р-42 Лубни – Миргород – Опішня КМ 94+000 – КМ 103+900 в Полтавській області - Захаров, Назар Валерійович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2023)
Мета роботи – аналіз ступеню аварійності та безпеки руху на ділянці автомобільної дороги, що знаходиться в експлуатації. Метод дослідження – комплекс сучасних методів оцінки умов руху з використанням розрахункових методів, пакетів прикладних програм на ПЕОМ. В дипломному проекті проведений детальний аналіз умов руху по показникам швидкостей руху окремих типів автомобілів та транспортного потоку, відстаней видимості, коефіцієнтам аварійності та безпеки руху на ділянці автомобільної дороги. Всі розрахунки виконані на ПЕОМ. Всі розрахунки виконані за допомогою сучасних методів з використанням програмного комплексу CREDO.
Keywords: автомобільна дорога; пікет; інтенсивність руху; швидкість руху; відстань видимості; безпека руху