Вдосконалення організації дорожнього руху в м. Полонне Хмельницької області - Рижкова, Анастасія Олегівна (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2023)
Головна причина підвищених вимог легкового автотранспорту до розвитку вулично-дорожньої мережі міста полягає у вкрай низькій ефективності використання легковими автомобілями пропускної здатності вулиць і доріг з розрахунку на одного пасажира у порівнянні з масовим пасажирським транспортом. Метою виконання даного дипломного проекту (ДП) є вдосконалення організації дорожнього руху у місті Полонне Хмельницької області і на основі існуючих методів організації дорожнього руху запропонувати відповідні заходи з удосконалення функціонування транспортної мережі міста. Виконання проекту дасть змогу розглянути проблеми, які пов’язані з процесом руху наземного автомобільного транспорту по ВДМ міста. Це, насамперед, проблеми аварійності, руху транспортних потоків, а також негативні наслідки цих проблем в економічному, соціальному та екологічному аспектах.
Keywords: Організація дорожнього руху; Транспортні потоки; Безпека дорожнього руху