Удосконалення технологічного процесу доставки тарно–штучних вантажів рухомим складом підприємства “UTS” в місті Харків - Ключко, Вячеслав Олегович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2024)
Розроблено транспортно–технологічну схему доставки вантажів в міському сполученні. В результаті проведеної маршрутизації визначені раціональні розвізні маршрути перевезень вантажу, що дозволять знизити добовий пробіг автомобілів на 16 кілометрів у порівнянні з існуючими маршрутами перевезень. Економічний ефект від впровадження запропонованих рішень, а саме маршрутизації та використання раціонального рухомого складу за один рік складе 88060 грн. Ефективність запропонованих заходів 14 %. Рекомендації по впровадженню: отримані результати досліджень можуть застосовуватись при організації перевезень вантажів в міському сполученні. Область застосування: автомобільний транспорт.
Keywords: доставка вантажу; маршрут; рухомий склад; міське сполучення; ефект; витрати