Модель вибору програмного забезпечення для оцінки мобільних додатків - Бондаренко, Марина Олександрівна (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2022)
В роботі вирішено наступні задачі − проведено аналіз проблеми вибору програмного забезпечення для оцінки мобільних додатків; − проведено аналіз методів прийняття рішення в умовах інтервальної інформації; − розроблено модель вибору програмного забезпечення програмного забезпечення для оцінки мобільних додатків; − реалізовано розроблену модель.
Keywords: програмне забезпечення; мобільний додаток; багатокритеріальна оптимізація; інтервальна інформація