Інформаційна технологія підбору персоналу для реалізації стартапу у нечітких умовах - Кисляков, Олексій Борисович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2023)
Проведено аналіз проблеми підбору персоналі для стартапу, розроблено інформаційну технологію підбору співробітників для стартапу в умовах нечіткої інформації, наведено приклад підбору співробітників для стартапу в умовах нечіткої інформації. Для розрахунків використано Microsoft Excel.
Keywords: Альтернатива; матриця попарних порівнянь; інформаційна технологія; критерій