Розробка програмного засобу підсистеми керування із застосуванням матриці доступу - Кравчина, Сергій Владиславович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2021)
Метою роботи є дослідження й аналіз систем розмежування доступу, їх використання для побудови і реалізації моделі розмежування доступу в розподілених, та звичайних системах хешування даних та підвищення безпеки систем, що використовують такі системи . Результати роботи можуть бути використані у у будь-якому закладі, де є ПК загального доступу і треба зробити розмежування прав доступу для різних користувачів. Дану програму можна використати в компанії "Adelina Call-Centre", для розмежування прав доступу до ПК для користувачів різних категорій, такі як: operator, team-leader, supervisor. Дані користувачі ПК будуть мати різні права доступу, зчитування та зміни інформації.
Keywords: програмний засіб; підсистема керування; матриця доступу; С++