Розроблення технологічного комплексу відновлення знижених у процесі шліфування властивостей прокатних валків - Волков, Олег Олексійович; Volkov, Оleh (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2022)
У роботі проаналізовано процес розроблення технологічного комплексу відновлення властивостей прокатних валків, які були знижені під час шліфування. Предметом дослідження є зразки прокатних валків, які виготовлені зі сталі 40Х.
Developing a technological complex for restoring the properties of rolled rolls reduced in the process of grinding
Keywords: прокатні валки; шліфування; сталь 40Х; термічне оброблення; структура; відновлення властивостей; твердість поверхні; rolling rolls; 40X steel; grinding; heat treatment; structure; restoration of properties; surface hardness; 621.78; 10.30977/BUL.2219-5548.2022.97.0.44