Технологічні аспекти влаштування шару з золоґрунтових сумішей, оброблених бітумом при будівництві автомобільної дороги від автомобільної дороги Мар’янівське − Берислав до автомобільної дороги Зміївка, на ділянці км 0+000 − км 4+000 - Франков, Ілля Віталійович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2021)
У роботі аналізуються: стан проблеми щодо будівництва дорожнього одягу з ґрунтів, обґрунтування застосування золи для дорожнього будівництва; дослідження властивостей золоґрунтових сумішей, оброблених бітумом; детально викладена технологія та організація робіт з будівництва дорожнього одягу.
Keywords: суміші; золоґрунт; цемент; вапно; бітум; золошлак; мінеральне в'яжуче; дорожній одяг