Підвищення достовірності вимірювання вібрацій в дорожніх машинах - Харченко, Поліна Віталіївна (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2024)
У кваліфікаційній роботі бакалавра було проведено дослідження достовірності вимірювання параметрів вібрації дорожніх машин, зокрема автогрейдера. Досліджена інформаційно-вимірювальна система з використанням віртуальних вимірювальних приладів.
Keywords: автогрейдер; вібрації; динамічні навантаження; дорожня машина; достовірність вимірювань; інформаційно-вимірювальна система.