Покращення якості експлуатації та сервісу автоматичної трансмісії автомобілів категорії М1 - Бутрік, Вячеслав Олегович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2021)
У роботі проаналізовано основні конструктивні елементи систем АКП та їх характерні несправності, проаналізована частота та причини прояву несправностей. Розглянуті методики діагностики гідромеханічних коробок передач, виведений алгоритм діагностування на спеціалізованому участку. Виконаний підбір діагностуючого обладнання та описаний процес обслуговування та дані рекомендації по обслуговуванню гідромеханічних коробок передач.
Keywords: АВТОМОБІЛЬ; ГІДРОТРАНСФОРМАТОР; ТРАНСМІСІЯ; КОРОБКА ПЕРЕДАЧ; НЕСПРАВНІСТЬ; ДІАГНОСТИКА