МЕТОДОЛОГІЧНІ ЗАСАДИ КРИТЕРІАЛЬНОГО КОМПЛЕКСНОГО ЕКОЛОГО-ЕКОНОМІЧНОГО ОЦІНЮВАННЯ ЕФЕКТИВНОСТІ ЕКСПЛУАТАЦІЇ ЕНЕРГЕТИЧНИХ УСТАНОВОК ІЗ ПОРШНЕВИМ ДВЗ - Вамболь, С. О.; Кондратенко, О. М.; Мєтєльов, О. В.; Вамболь, С. А.; Кондратенко, А. Н.; Метелев, А. В.; Vambol, S.; Kondratenko, O.; Myetyelyev, O. (Харьковский национальный автомобильно-дорожный университет, 2016)
Розроблено алгоритм критеріального еколого-економічного оцінювання ефективності експлуатації енергетичних установок із поршневими ДВЗ. Визначено ієрархічне місце такого критерію. Розрахунково обґрунтовано вибір одиниць вираження вартісних еквівалентів складових комплексного паливно-екологічного критерію проф. І. В. Парсаданова.
МЕТОДОЛОГИЧЕСКИЕ ОСНОВЫ КРИТЕРИАЛЬНОЙ КОМПЛЕКСНОЙ ЭКОЛОГО-ЭКОНОМИЧЕСКОЙ ОЦЕНКИ ЭФФЕКТИВНОСТИ ЭКСПЛУАТАЦИИ ЭНЕРГЕТИЧЕСКИХ УСТАНОВОК С ПОРШНЕВЫМ ДВС
METHODOLOGICAL BASICS OF CRITERIAL INTEGRATED FUEL AND ECOLOGICAL ASSESSMENT OF PISTON ICE POWER PLANTS OPERATION EFFICIENCY
Keywords: екологічна безпека; еколого-економічна ефективність; ДВЗ; экологическая безопасность; эколого-экономическая эффективность; ДВС; technogenic and ecological safety; ecological and economical efficiency; criterial assessment; piston ICE; power plant; value equivalent units; algorithm; settlement estimation; 621.43.068.4:504.064.4