Дослідження точності методу інфрачервоної термографії при дистанційних вимірюваннях температури тіла людини - Кальченко, Данило Юрійович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2022)
У дипломній роботі встановлено точність вимірювання температури в межах температурного інтервалу поблизу діагностичного порогу лихоманки, що може бути важливішою для оцінки IЧT скринінгу лихоманки, ніж точність у повному діапазоні температур. Результати роботи стануть корисними для діагностичної практики, для подальшого вивчення підвищення достовірності результатів дистанційного вимірювання температури, так і можуть бути доцільними у навчальному процесі. Зібрано та проаналізовано дуже цінну кількісну інформацію щодо ефективності ІЧТ для скринінгу лихоманки, що допомогло визначити потенційні найкращі практики для калібрування та оцінки клінічної точності ІЧТ.
Keywords: безконтактне вимірювання температури; достовірність; епідемічний тепловізор; інфрачервоний пристрій; метрологічні характеристики; температурний скринінг