Оцінка компетенцій працівників підприємства - Горопашна, Юлія Євгеніївна (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2021)
В дипломній роботі удосконалено методичний підхід до визначення та оцінки компетенцій працівників підприємства, що на відміну від існуючих, є системним, має логічну послідовність дій за методом «Аssessment center», передбачає проведення їх оцінки із застосуванням спеціально розробленого інструментарію для збору необхідної інформації про професійну діяльність працівників за певною сукупністю методів ( «мозковий штурм», «ділова гра» та комплексна оцінка «360 градусів») і ґрунтується на доведенні рівня наявних компетенцій працівників до еталонних їх значень.
Keywords: управління персоналом; компетенції; компетентність; професійний розвиток персоналу