Підвищення ефективності трактора «Слобожанец» ХТА-200-10 вдосконаленням бортового діагностування гідропривода - Карелкін, Олександр Юрійович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2021)
У дипломній роботі розглядаються положення з підвищення ефективності трактора «Слобожанец» ХТА-200-10 вдосконаленням бортового діагностування гідропривода. Дипломна робота містить обґрунтування актуальності впровадження нових конструкцій. Трактор оснащується стандартним обладнанням і обладнанням, що спеціально розробляється в дипломній роботі. Розглянуті питання з охорони праці та безпеки у надзвичайних ситуаціях, проведені техніко-економічні розрахунки.
Keywords: трактор; надійність; ефективність; гідропривід; робоче обладнання